08Mar'19

Në ditën Ndërkombetare të Grave organizojmë për të dytin vit rradhasi WikiGap 2019.

Eventi ka për qëllim krijimin e artikujve të biografive për gratë në gjuhën shqipe. Së bashku mund të ngushtojmë hendekun gjinor në internet dhe në Wikipedia.
Eventi organizohet me mbështetjen e ambasadës Suedese në Tiranë.

Inkurajojmë pjesëmarrjen e vajzave por në event mund të marin pjesë kushdo.
Për vajzat/gratë të cilat nuk jetojnë në Tiranë rimburojmë transportin publik nëse ka nevojë.

*E detyrueshme* Për arsye logjistike ju lutemi regjistrohuni këtu.

* Vendi: Ambasada Suedese –> Rruga Pjeter Budi, Tiranë, Shqiperi.
* Ora: 10:30 -> 13:00

Ju lutemi merni me vete laptop.

Detajet e plota të eventit: https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiGap_2019