08Jun'19

Wiki Photowalk 2019 – Kosovë

Wikimedianët e Gjuhës Shqipe po organizojnë Wiki Photowalk 2019, shëtitje 1 ditore në qytetet e Kosovës duke i fotografuar

Saturday from 09:00 am

Kosovë

08Mar'19

WikiGAP 2019 – Prishtinë

Në ditën Ndërkombëtare të Gruas, 8 Mars 2019, Wikimedianët e Gjuhës Shqipe në bashkëpunim me Ambasadën Suedeze në Prishtinë

Friday from 10:30 am

Ambasada Suedeze në Prishtinë

08Mar'19

WikiGAP 2019 – Tiranë

Në ditën Ndërkombetare të Grave organizojmë për të dytin vit rradhasi WikiGap 2019. Eventi ka për qëllim krijimin e

Friday from 10:30 am

Ambasada Suedeze ne Tirane

19Feb'19

TruAktiv

TruAktiv është program alternativ i edukimit që synon avansimin e mendimit kritik dhe qasjeve kritike në të kuptuarit e

Tuesday from 01:00 pm

Innovation Center Kosovo