Shkëmbimi i njohurive dhe koleksioneve në Wikipedia si organizatë ju ofron:

  • të arrini një audiencë ndërkombëtare
  • njohuritë dhe koleksionet tuaja do të pasurohen

Për më tepër, pjesëmarrja në Wikipedia është falas. Ky artikull shtjellon pikat e mësipërme.

 

Audiencë ndërkombëtare në internet

Wikipedia është në dispozicion në mbi 300 gjuhë dhe është e vetmja faqe interneti jofitimprurëse në top dhjetë faqet e internetit më të vizituara. Çdo ditë miliona njerëz nga e gjithë bota vizitojnë faqen për të mësuar më shumë rreth personazheve të tyre të preferuar të Netflix, ekipit të futbollit ose autorit. Asistentët virtualë si Siri dhe Alexa gjithashtu marrin përgjigjet e tyre nga Wiki.


Dukshmëri për të gjithë koleksionin tuaj

Ju përfitoni nga kjo duke ndarë njohuritë dhe koleksionet tuaja me Wikipedia. Gjithashtu pjesët që zakonisht nuk shfaqen gjithmonë në audiencë, marrin një audiencë të re online në këtë mënyrë.